Kezdőlap Saját design beküldése
Saját design beküldése

Az alábbi formátumokban fogadjuk a névjegykártya terveket:

PDF, TIF, JPEG

Pixeles képformátumoknál FONTOS, hogy a fájl nyomtatásra alkalmas, nagyfelbontásban készüljön. Azaz (pl. TIF-nél) a kép fizikai méretében a felbontás minimum 300dpi legyen. Ez egy 5,6x9,6cm-es kifutós (kifutó = a vágott méreten túlfutó grafikai elemek), névjegykártya esetében 1134 x 661 pixeles méretet jelent. Annak érdekében, hogy kisebb fájlméretet kapjunk és eMailben is könnyen küldhető legyen, kérjük, hogy a színformátum RGB legyen! JPEG-nél a felbontás 600dpi.

CDR, AI, (Corel Draw, Illustrator)

Vektorgrafikus formátumoknál FONTOS, hogy a szöveg (minden font) görbére legyen alakítva. Egyébként előfordulhat, hogy a nyomtatási kép a tervezettől eltérő lesz! A fájlokat mi nem ellenőrizzük, viszont nyomtatásra már csak CMYK színformátumokban kerülhetnek a tervek. Ezért NAGYON FONTOS, hogy minden, a fájlba ágyazott vagy linkelt kép CMYK legyen! Kérjük, hogy elküldés előtt ellenőrizze, nem tartalmaznak-e a kész tervek RGB-s elemeket! A fentiekből adódó hibákért, eltérésekért felelősséget nem tudunk vállalni!

DOC,és egyéb Microsoft fájl: CSAK a szerkesztendő SZÖVEG elküldéséhez alkalmazza!

Névjegykártya méretezés:

Attól függően, hogy a névjegykártyák háttere fehér vagy színes, valamint tartalmaz-e a kártya széléig kifutó grafikai elemeket a kártyák mérete lehet 5x9cm vagy kifutó esetén 5x9 + körbe 0,3 cm, azaz 5,6x9,6 cm.

Kifutó grafikai elemeket nem tartalmazó, fehér hátterű kártyák mérete: 5x9cm. FONTOS, hogy a kártya szélétől számítva 3-3 mm-re ne szerepeljen semmilyen grafikai vagy szöveges elem!

Színes hátterű és/vagy kifutó grafikai elemeket tartalmazó kártyák mérete: 5x9cm + körbe 0,3-0,3cm, azaz 5,6x9,6cm. FONTOS, hogy a kártya szélétől számítva 3-3 mm-re ne szerepeljen olyan grafikai vagy szöveges elem, amit nem szabad levágni!

Ha további kérdése van, kérjük keresse kollégánkat a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen!

 

Lézergravírozás!

Szavazások

Az üzleti sikert és a magánélet alakulását, befolyásolja egy jó névjegykártya?
 

További szolgáltatásaink:

Ki olvas minket

Oldalainkat 83 vendég böngészi